Hirdetés

Spa részleg és szórakoztató központ a Samsung luxus kutyaólában

A Samsungról az embereknek általában a tévék, mobiltelefonok, tabletek, SSD-k jutnak eszébe, de ezen kívül a cég még számos területen aktív, például gyártanak hajókat is, és a közelmúltban a kutyaól bizniszbe is beugrottak.

Samsung Dream Doghouse
Samsung Dream Doghouse [+]

Persze nem egy hagyományos, udvar végében álló tákolmányt kell elképzelni. Tucatnyi dizájner és mérnök munkájának eredményeképpen ugyanis egy olyan kennel született meg, amelyet elsősorban beltéri használatra szánnak. A Dream Doghouse névre hallgató egészen egyedi formájú kutyaházhoz tartozik egy műfüves udvar is, amelyen egy kis medencét és futópadot is elhelyeztek. Maga a ház két helyiségből áll. A nagyszobában kényelmes, pihe-puha matracokkal kitömött lakótér fogadja a kutyust, a falra egy Galaxy TAB S tabletet szereltek, amelyen keresztül egyrészt a gazdi ellenőrizheti, hogy rosszalkodik-e az eb, illetve akár szórakoztató tartalmakat is elindíthat neki. Emellett itt helyet kapott egy mancsvezérelt étel- és italadagoló is, a hálószobában pedig csont alakú párnák várják a játékban megfáradt Bodrit.

Samsung Dream Doghouse
Samsung Dream Doghouse [+]

A koncepció létrejöttét egyébként komoly kutatás előzte meg. A felmérések alapján pedig azt az eredményt kapták, hogy a gazdák szerint jó ötlet a kutyaházakat a modern technológia vívmányaival feldobni. Lehet, hogy ez tényleg így van, az ára viszont biztos, hogy sokaknál ki fogja verni a biztosítékot. 30 000 dollárt, azaz körülbelül 8 500 000 forintot kérnek el érte, ennyiért pedig már egy lakást is lehet venni. Ráadásul a kutyukat ismerve az is simán benne van a pakliban, hogy rá se bagózik a luxusólra, a tabletre meg a medencére, hanem továbbra is akkor érzi magát a legjobban, ha a gazdája zokniját rágcsálhatja az ágy alatt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés