Hirdetés

Magyarországon is előrendelhető a Samsung gigantikus gamer monitora

Az 57 hüvelykes ívelt QLED kijelzővel bíró Odyssey Neo G9 nem lesz kifejezetten olcsó.

A Samsung hamarosan a boltokba küld egy hatalmas, alapvetően játékosoknak szánt monitort. Ez az Odyssey Neo G9 fantázianevű, 57CG95NC típusjelzésű modell, amely már Magyarországon is előrendelhető potom 800 000 forintért.

Samsung Odyssey Neo G9
Samsung Odyssey Neo G9 [+]

Ez nem kevés pénz, de tény, hogy a termék sem átlagos. 57 hüvelykes, tehát gigantikus, 32:9 képarányú, azaz ultraszéles, QLED VA típusú, ívelt kijelzőt kapott. A görbület mértéke 1000R, azaz olyan, mintha egy 1000 mm sugarú kör ívéből lenne kivágva a kijelzőház. A Mini LED háttérvilágítási eljárással megtámogatott panel Dual UHD felbontású, azaz 7680x2160 képpont megjelenítését biztosítja.


[+]

A maximális képfrissítési frekvenciája 240 Hz, és az AMD FreeSync Premium Pro támogatás sem hiányzik. Magától értetődően biztosítja a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelését, és a több mint 1000 cd/m² fénysűrűségnek köszönhetően a HDR igen látványos lehet. A hatalmas ívelt, szokatlan képarányú készülékház önmagában figyelemfelkeltő, de azért nem bízták a véletlenre a dolgot, és a pakoltak a hátuljára egy komplex, kör alakú RGB LED rendszert is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés