Hirdetés

Roland Garros 3D-ben Magyarországon is

A Panasonic, az FFT (Francia Tenisz Szövetség) és az Eurosport ma bejelentette hogy a 2011-es francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros élő közvetítését szerte Európában 3D-ben nézhetik otthonukban az érdeklődők. A 2010-es torna több napos 3D közvetítése annyira sikeresnek bizonyult az európai viszonteladók körében, hogy a Panasonic és az FFT felújította és kiterjesztette együttműködését. Ezúttal, 2011-ben, a fogyasztók otthonuk kényelméből 3D-ben követhetik a Grand Slam-torna élő közvetítését, már amennyiben rendelkeznek a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére képes televízióval.

Laurent Abadie, a Panasonic Európa elnök vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: „Az elmúlt évben a 3D technológia széles választéka vált elérhetővé – egyre növekvő mennyiségű tartalommal – emellett új 3D csatornák jöttek létre. Nyilvánvaló, hogy a 2011-es évben ez a forradalmi technológia válik uralkodóvá. Szorosan együttműködtünk az FFT-vel, így biztosítva, hogy 2011-ben a lehető legtöbb teniszrajongó érezhesse úgy otthonában 3D készüléke előtt ülve, hogy jelen van a tornán.”

Amennyiben valakit érdekel, hogy is mutat egy teniszközvetítés 3D-ben, de nem rendelkezik megfelelő készülékkel, a Panasonic márkaboltokban, illetve néhány műszaki szakáruházban megnézheti a meccseket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés