Hirdetés

Transformereket megszégyenítő mutatványra képes a Riotoro új háza

A Morpheus GTX100 minitornyot bármikor miditoronnyá húzhatjuk szét.

Elég régen, 2016-ban írtunk utoljára Riotoro termékről, a kaliforniai székhelyű vállalat most bemutatott újdonsága mellett azonban nem lehet elmenni szó nélkül. A Morpheus GTX100 nem csak egy egyszerű kétkamrás, ATX alaplapokat fogadó kuckó, ugyanis a függőleges irányú széthúzását követően egy E-ATX lapokkal is kompatibilis miditorony válik belőle.


[+]

Ilyenkor természetesen több tulajdonsága is megnő, például a három darab, legfeljebb 40 cm hosszú videokártya mellé befér még egy, valamint a két darab 3,5 hüvelykes meghajtó mellett az eredetileg szintén kettő SSD számát meg is duplázhatjuk. Ami nem változik, az a 18 centiméteres maximális magasság a processzorhűtő esetében. A gépház tetején találjuk a dupla USB 3.1 Type-C és Type-A portokat, a különálló hang ki- és bemenetet, valamint a beépített világítás vezérlőgombját, alul pedig egy könnyen eltávolítható porszűrő kapott helyet.

A belső teret jól megszórhatjuk hűtési megoldásokkal, előre, alulra és fentre is két-két darab 140 milliméteres ventilátort, vagy 280 x 140 mm-es radiátorokat szerelhetünk, míg a hátoldalra egy darab 8 centiméteres légkavarónak alakítottak ki helyet a tervezők. Hogy ezt pontosan mikortól tehetjük meg, azt egyelőre nem tudni, ahogy a várható árazásról sem közölt még információkat a Riotoro.

Előzmények

Hirdetés