Hirdetés

Remekül tuningolható alaplapot jelentett be a DFI

A DFI bejelentette LANPartyUT nevű alaplapsorozatának nForce3 250Gb chipsetre épülő tagját. A szerényen csak a világ leggyorsabb Athlon 64 platformjaként aposztrofált újdonság Socket 754 foglalata legfeljebb Athlon 64 3700+ processzorokat képes fogadni, a memóriamodulok pedig maximum DDR400-asok lehetnek.

A játékosoknak és overclockereknek szánt alaplap BIOS-a számos beállítási lehetőséget biztosít: módosítható többek között a CPU, az AGP-sín és a RAM tápfeszültsége, és a memóriaidőzítés is pontosan szabályozható: a VDIMM-szorzó 1 és 0,5 értékekkel emelhető. A termék sajátossága – erre utal a nevében szereplő "UT" –, hogy foglalatai és a mellékelt kábelek UV-érzékenyek, így a megfelelő megvilágításban kisebb fényorgiával örvendeztetik meg tulajdonosaikat.

Az alaplap kihasználja az nForce3 chipset adta lehetőségeket: található rajta USB 2.0, FireWire és Gigabit Ethernet csatlakozó, lehetőség van RAID 0, 1 és 1+0 tömbök használatára, a nyolccsatornás hangvezérlőhöz digitális SPDIF ki- és bemenet jár, a driverbe épített tűzfallal pedig mérsékelhető a nemkívánatos hálózati kapcsolatokból eredő veszély. A DFI LANPartyUT nF3 250Gb augusztus végén kerül kereskedelmi forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DFI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés