Hirdetés

Zseniális időzítéssel csapja le a "bányászlasztit" a Razer

Az új Softminer alkalmazásuk a felhasználók GPU-ját használná kriptovaluták bányászatára, és ezért cserébe a vállalat Razer Silvert ad.

Most, hogy vége a bányászláznak elmondható, hogy a gyártók félelmetes időzítéssel vetik bele magukat a kriptovaluták világába. Nemrég az ASUS próbált ebből hasznot húzni, ami logikusan végiggondolva nem tekinthető túl nagy üzletnek a felhasználó számára, de most a Razer érezte úgy, hogy a "bányászlaszti" még erőteljesen pattog, és csak a lecsapásra vár.

A perifériáiról ismert, játékosokat célzó cég bejelentette a Razer Softminer alkalmazást, amely gyakorlatilag egy bányászprogram a Razer ID-hez kötve. Azt nem tudni, hogy konkrétan mit bányászik, de állítólag a GammaNow van mögötte. A gyártó a program futtatásáért Razer Silvert ad, amiről külön kiemelték, hogy nem kriptovaluta, de az alábbi oldalon elkölthetők különböző dolgokra.

A Razer szerint egy megfelelő grafikus vezérlő 500 Razer Silvert is képes termelni egy teljes napnyi bányászat után. Persze ez nem egy kőbe vésett érték, nyilván sok dologtól függ. Az viszont lényeges adat, hogy a Razer Silver a jóváírástól számítva egy évig él, tehát az adott napnak az eredményét muszáj időn belül elkölteni, különben elveszik.

A leírtak alapján egyébként jól hangzik a jelenleg még béta állapotú rendszer, de gyakorlatilag ugyanaz a gondja, mint az ASUS megoldásának. Egyszerűen pusztán az áramot használva, várni és bányászni napokig, hetekig, hónapokig, drágább lehet, mint megvenni a kiszemelt terméket. Célszerűbb tehát minden hónapban félretenni egy kis pénzt, és hamarabb megvásárolható a kívánt produktum.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés