Hirdetés

A Razer korrigálja a Raiju kontrollerek beviteli késését

A cég elismerte a hibát, elnézést kért, mára pedig már szállította is a javítást.

A kígyós vállalat Raiju szériás kontrollerei nem bizonyultak méltónak az állandó magasztalásra, mivel a gyártó mérnökei kissé alábecsülték a PlayStation 4 natív Bluetooth kapcsolatával történő munka bonyolultságát, ezért a Raiju Tournament Edition és Ultimate gamepadek használatának élvezetét aláásták a rendszeresen jelentkező, beviteli késleltetés okozta bosszúságok.


[+]

A Razer egyenes háttal nézett szembe a problémával, hiszen vállalták a felelősséget és elnézést kértek a csalódott játékosoktól, s rögtön bele is vetették magukat a munkába, hogy elkészítsenek egy szoftveres javítást, ami orvosolja a gondokat. Elvileg ez sikerült is, mert a 45 napos tesztperióduson átesett, frissen megjelent v1.03-as verziójú firmware 30 ezredmásodpercnyi késést farag le az eredeti firmware produkálta értékből.

Az újonnan készülő Raijuk már alapból a javított vezérlőprogrammal fognak érkezni a kereskedések polcaira, a régebben vásárolt Raiju Ultimate és Raiju Tournament Edition modellek tulajdonosai pedig számítógépük segítségével tölthetik le a frissítéseket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés