Hirdetés

Retro játékvezérlővel újít a Razer

A Razer a játékosok számára mindig is készített egyedi vezérlőket, aminek a rajongók természetesen nagyon örültek. Az Atrox Arcade Stick is ezt az irányt erősíti, hiszen a nappaliba viszi a régi játéktermek élményét, legalábbis ami az irányítást illeti.

Az Atrox Arcade Stick lényegében régi játékgépek vezérlési sémáját másolja egy analóg kar és tíz gomb segítségével. Az anyaghasználat prémium minőségű, így durván nyüstölhető a szerkezet, ráadásul a vállalat a moddolásra is gondolt, így a termék egyszerűen szétszerelhető, amivel áthelyezhetők rajta a különböző színű gombok, cserélhető az analóg kar, illetve maga a felső panel is, aminek hála egyedi díszítést is készíthet a felhasználó.


[+]

Az újdonságból csak Xbox 360-hoz használható verzió lesz, ami tartalmaz egy 2,5 mm-es jack aljzatot, melyen keresztül a konzolhoz csatlakoztatható egy megfelelő fejhallgató. A kommunikációhoz szükséges kábel 4 méteres, továbbá lecsatlakoztatható, és a terméken belül kialakított tartóban elrejthető.

A Razer Atrox Arcade Stick igen jól felépített játékvezérlő, de sajnos 200 eurót kell érte fizetni, ami még a kezdeti sokk után is nagyon barátságtalan árcédula.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés