Hirdetés

Ezernél is több ISV certifikációt tartalmazó meghajtót kaptak a Radeon Pro VGA-k

A Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q3-as csomag rendkívüli módon optimalizál a multitaszkra.

Az AMD bejelentette, hogy a legújabb, Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q3-as meghajtójuk megjelenésével már ezernél is több (egészen pontosan 1092) ISV certifikációval rendelkeznek. Az erre vonatkozó, Day Zero Certification programot az előző év végén indították el, annak érdekében, hogy a professzionális alkalmazások futtatásában érdekelt felhasználók számára a meghajtófrissítések kedvezőbbek legyenek, vagyis a kiadott eszközillesztő már a megjelenésének napján legyen hitelesítve az elterjedt professzionális alkalmazásokra, ezzel garantálva a hatékony működést, ami talán a legfontosabb szempont a piac számára. A vállalat szerint ezt a jövőben is kritikus fontosságúnak tekintik, és ebben láthatóan partnerek a szoftverfejlesztők.


[+]

Az új professzionális meghajtó teljesítményoptimalizálást is tartalmaz, és az AMD szerint egy év alatt átlagosan 14%-ot javult a csomag sebessége. Ami viszont igazán lényeges, hogy a vállalat jelentős mértékben optimalizált a meghajtó multitaszking képességére, annak érdekében, hogy több alkalmazás egymás melletti futtatása is csak egészen minimális mértékben lassítsa a grafikus vezérlőt terhelő program teljesítményét.

Az új, Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q3-as meghajtó dokumentációja az alábbi oldalon érhető el, a meghajtó pedig letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés