Hirdetés

25 Gbps-os sebességre képes a QNAP új hálózati kártyája

A tempós bővítőkártya mellé egy 10 Gbps-os verzió is jön, a támogatott eszközök között pedig a szerverek, PC-k és QNAP NAS-ok szerepelnek.

A QNAP bemutatta QXG-25G2SF-CX4 és QXG-10G2SF-CX4 modellszámú hálózati kártyáit, melyek 25, illetve 10 Gbps-os maximális adatátviteli sebességre képesek. Mindkét újdonságban a Mellanox ConnectX-4 Lx kontrollere teljesít szolgálatot, továbbá iSER támogatást is kaptak, ami VMware virtualizációt alkalmazó felhasználók körében jelenthet előnyt.


[+]

Az újdonságok x8-os PCI Express 3.0-s csatolón keresztül kommunikálnak a munkaállomásokkal vagy szerverekkel, illetve a QNAP bizonyos NAS meghajtóiba is behelyezhetjük őket – például TS-x83XU vagy TVS-x72U. Ehhez a tartozékként a dobozba csomagolt, különböző magasságú hátlapok lesznek segítségükre. A kártyák hátoldalán dupla Ethernet csatlakozó várja a hálózati kábeleket. Az eszközök QTS mellett Windows és Linux operációs rendszerekkel is kompatibilisek, utóbbi kettőhöz azonban szükségünk lesz a Mellanox weboldaláról letölthető meghajtókra is.

A termékek már megrendelhetők a QNAP honlapjáról, a 10 gigabites verzióért 267, míg a 25 gigabitesért 287 dollárt kell kicsengetnünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • QNAP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés