Hirdetés

Programajánló: kétnapos lesz a GPU Day 2015

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a GPU Workshopot, amely hazánk GPGPU-s közösségének kínál betekintést az iparág jövőjében. Az MTA Wigner GPU-Laborja által rendezett GPU Day 2015 idén először kétnapos lesz, mivel annyi előadásra van kilátás, hogy azt egy napba nem lehetett belezsúfolni.

A négy legfontosabb előadást az AMD, a Codeplay, a Microsoft és az NVIDIA tartja. Az AMD (Benjamin Coquelle) és az NVIDIA (Gernot Ziegler) képviselői természetesen a hardvereikről, illetve az általuk támogatott technológiákról fognak beszélni, de a Codeplay (Alastair Murray) előadása már a SYCL-ről fog szólni, míg a Microsoft (Alex Voicu) a heterogén párhuzamosításba történő egyszerű belépőről tart előadást. Öröm látni, hogy az iparág nagyobb érintettjei ekkora figyelmet szentelnek hazánkra. A nyitóelőadás természetesen a GPGPU és a számítógépes grafika aktuális állapotáról fog szólni Nagy-Egri Máté Ferenc, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Ph.D. hallgatójának előadásában.

A GPU Day 2015. május 20-án és 21-én kerül megrendezésre Budapesten a Konkoly-Thege Miklós út 29-33. címen. Az angol nyelvű rendezvényről az alábbi oldalon (alternatív link) lehet bővebb tájékoztatást szerezni. A szükséges regisztráció az alábbi oldalon (alternatív link) adható le, amíg van szabad hely.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés