Hirdetés

Profi Logitech egér klasszikus külsőbe csomagolva

A Logitech G Próba összegyúrták a G100s külsejét és a G303 technikai megoldásait.

Bemutatta legújabb, játékosoknak szánt egerét a Logitech. A G Pro nevű, USB-s beviteli eszköz 116,6 x 62,15 x 38,2 milliméteres méretéhez 129,5 grammos tömeg társul, a G100/G100s formavilágát idéző külső pedig a jobbkezeseknek kedvez az oldalsó gombok elhelyezése miatt.


[+]

Ha már gombok, akkor meg kell említeni, hogy összesen hat darabbal szerelték, amelyek mindegyike makrózható, programozható, a 20 millió klikkelésre hitelesített fő gombok alatt pedig helyet kapott a Logitech rugós előfeszítő-visszalökő rendszere, amit sikeresen integráltak már több korábbi modellbe is.

 


[+]

A csúszásgátló bevonattal ellátott külső mögött a G303 technikája, azaz a PWM3366 optikai szenzor dolgozik, melynek érzékenysége 200 és 12 000 dpi között változtatható, képes megbirkózni a 40g-s gyorsulással és 300 ips követési sebességgel. Természetesen a beépített memória is a felszereltség része, amibe a felhasználók elmenthetik a saját beállításaikat. Nem hiányzik a testre szabható RGB világítás sem, ami nem csak az emblémát, hanem a hátoldalon végigfutó csíkot is megvilágítja.

A Logitech G Pro egér szeptemberben lesz megvásárolható 80 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés