Hirdetés

Profi Eizo monitor profi grafikusoknak

Az Eizo bemutatta a – professzionális szinten közkedvelt – ColorEdge termékcsalád legújabb tagját, mely CG223W jelzéssel jelenik majd meg. A 22 colos kijelzővel rendelkező monitor VA panelt használ, ennek megfelelően 178 fokos betekintési szögekkel rendelkezik, mely értékhez 270 cd/m²-es fényerő és 950:1 kontrasztarány társul. A képernyő natív felbontása 1680x1050 képpont, a válaszideje pedig szürkéből szürkébe történő váltás esetén 6 ms.

A két darab DVI és egy DisplayPort bemenettel felszerelt monitor az Adobe RGB színtér 95 százalékát képes megjeleníteni. A kijelző magassága 174 mm-es skálán állítható, továbbá 90 fokos szögben lehet elforgatni és 30 fok erejéig dönthető be. A FlexStand tartó segítségével a teljes monitor is körbeforgatható 344 fokos szögben. Az Eizo 85 wattos maximális és 39 wattos tipikus fogyasztást ad meg a készülékre, ám készenléti üzemmódban 0,9 wattal is beéri.

Az Eizo ColorEdge CG223W nevű monitor forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik. Az öt év garanciával érkező megjelenítő áráról még nincs pontos információ, de biztos, hogy nem lesz pénztárcabarát az árcédula.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés