Hirdetés

Eizo: környezetbarát monitorral bővül a FlexScan termékcsalád

Az Eizo leleplezte a legújabb FlexScan monitort, mely EV2333W-H jelöléssel kerül forgalomba. A VA típusú panellel felszerelt megjelenítő környezetbarát anyagokból készül, és 25 W-os tipikus fogyasztása mellett, energiatakarékos működési módokat is tartalmaz. Utóbbi az EcoView Sense technológiára épül, ami a termék alsó peremére épített infravörös szenzorból áll. Az érzékelő elemzi a környezetet, és ha 40 másodpercig senki sem tartózkodik 120 cm-es körzeten belül, akkor készenléti üzemmódba kapcsolja a monitort. Ha valaki megjelenik a hatótávolságon belül, akkor a kijelző automatikusan bekapcsol. Ezeknek a szolgáltatásoknak köszönhetően az Eizo FlexScan EV2333W-H kiérdemelte az EPEAT környezetvédelmi tanúsítvány legmagasabb szintű, Gold fokozatát.

A monitor 23 hüvelykes kijelzője 1920x1080 pixeles natív felbontással rendelkezik, amihez 178 fokos vízszintes és függőleges betekintési szög társul. A termék 300 cd/m²-es fényerővel és 3000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, a válaszideje pedig szürkéből szürkébe történő váltás esetén 7 ms. Ezenkívül az EV2333W-H megjelenítő a két audió port mellett, rendelkezik még egy D-Sub, egy DVI és egy DisplayPort bemenettel is.


[+]

Az öt év garanciával érkező FlexScan EV2333W-H várhatóan a hónap végén kerül az európai piacra, fogyasztói ára 400 euró körül lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés