Hirdetés

Hálószobákba szánt tévével támad a Pixela

Az idén harmincadik születésnapját (Sakai System Development néven alapították) ünneplő Pixela elsősorban a különféle perifériáiról lehet ismert hazánkban is. Az utóbbi időben azonban kacsingatnak a szórakoztatóelektronika irányába, így rendelkeznek már Blu-ray lejátszóval is például, most pedig egy LCD technológiát alkalmazó tévével bővítik kínálatukat.

Prodia PRD-LP219B
Prodia PRD-LP219B

A Prodia márkanév alatt boltokba kerülő PRD-LP219B elsőre nem tűnik nagy durranásnak. A felhasznált 19 hüvelyk képátlójú, LED-es háttérvilágítású panel 1366x768 képpont megjelenítését teszi lehetővé, a betekintési szög pedig horizontálisan 170, míg vertikálisan 160 fok körül alakul.

A termék természetesen rendelkezik a digitális adások vételére képes integrált tunerrel, és beépített Elektronikus Programmagazinnal is. Emellett az újdonság lehetővé teszi az adások rögzítését külső meghajtóra, ami ebben a kategóriában azért nem általános, viszont a médialejátszó hiányzik belőle. Többek között került rá egy HDMI csatlakozó, a hangzásvilágért pedig a két darab három wattos hangsugárzó felel. A 37 wattot fogyasztó, 3 kilogrammot nyomó készülék ára 250 dollár körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés