Hirdetés

Prémium kategóriás Vizio soundbar érkezik

Az 5.1.2 csatornás termék része egy vezeték nélkül kapcsolódó mélyláda.

A Vizio bejelentette, hogy egy új M-szériás, Elevate családba tartozó hangprojektor alapú hangeszközzel lép színre az M512E-K6 személyében. E termék szerves részét képezi a központi egységként funkcionáló soundbar mellett egy mélyláda is. Ez vezeték nélkül csatlakozik, tehát a kábelekkel a felhasználónak nem kell bajlódnia. Ha minden igaz, akkor a soundbar "szétszedhető", azaz szélén található kis modulok leválaszthatóak, és akár hátsó hangszóróként is bevethetők. Ez nem egyedi megoldás, láttunk már korábban hasonlót, például egy Philips terméknél, amely esetében ez a kialakítás nagyon jól működött.


[+]

Az 5.1.2 csatornás készülék a gyártótól kapott információk értelmében támogatja az objektumalapú hangszabványok (Dolby Atmos, DTS:x) kezelését, illetve rendelkezik 4K/120p HDR képi jelek továbbítását biztosító HDMI 2.1 csatolókkal, valamint biztosítja a Bluetooth technológia használatát is, azaz az hangtartalmak kábelek mellőzésével eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről.

A Vizio Elevate M512E-K6 ára 800 dollár, azaz mintegy 300 000 forint, amivel jelenleg a kifejezetten drága hangprojektorok közé tartozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vizio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés