Hirdetés

Vizet kap a Point of View GeForce GTX 590

A Point of View igazi nagyágyúval lepte meg rajongóit, a vállalat ugyanis bemutatta az NVIDIA GeForce GTX 590 nevű kártyájának bevizezett változatát, mely teljesen halk megoldást kínál a vízhűtővel rendelkező felhasználók részére. A TGT családot erősítő termék a Beast jelzés viseli a hűtőblokkját pedig az Aqua Computer gyártja.


(forrás: TechConnect) [+]

Az új versenyző többnyire követi az NVIDIA ajánlásait, ennek megfelelően a két GF110-es chipet hordozó kártya összesen 1024 CUDA magot és 128 textúrázó csatornát tartalmaz, ám a gyári tuningnak hála a mag- és shaderórajelet 691, illetve 1382 MHz-re állították a tervezők. A VGA-n található GPU-khoz effektív 3710 MHz-en működő, 1536 MB-os GDDR5 szabványú memória kapcsolódik.

A Point of View GeForce GTX 590 Beast Edition természetesen PCI Express csatolóba helyezhető, a hátlapon pedig egy HDMI és három DVI kimenet kapott helyet. A termék már előrendelhető a nevesebb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 778 euró. A szállítás a hírek szerint májusban kezdődik meg.

Előzmények

Hirdetés