Hirdetés

Hivatalos árcsökkentést kaptak a PlayStation VR csomagok

Mostantól jóval olcsóbban, már 299 euróért is elvihető a legkisebb szett.

A Sony hivatalosan is árcsökkentést jelentette be a PlayStation VR headsetre épülő szettekre vonatkozóan, amelyek így 100 euróval olcsóbbal lettek. Ez azt jelenti, hogy például a Doom VFR-t tartalmazó alapcsomag ára mostantól ténylegesen 299 euró, de a bejelentés nem biztos, hogy minden áruházban látványos változást fog hozni, mivel sok kereskedő eleve leakciózta a készleteket, hogy eladják az összes régebbi, CUH-ZVR1 típusú headsetet. Ezt ugyanis felváltotta a CUH-ZVR2 jelzésű verzió, ami némileg többet tud az elődjénél.

Ha a vásárló esetleg nem feltétlenül szeretné horrorisztikus élménnyel kényeztetni az agyát, akkor alig drágábban, 349 euróért elvihető a The Elder Scrolls V: Skyrim című játék VR kiadása. Természetesen a csomagok része maga a headset, a működéshez szükséges PlayStation Camera, illetve egy VR demonstrációkat tartalmazó lemez.

A Sony a fenti döntéssel nagyobb piacot akar szerezni magának. A vállalat szerint a legjobb hardverkonfiguráció (PlayStation 4 Pro és VR headset) 799 euróért hazavihető, ami tényleg komplett csomag, tehát nem kell hozzá semmi mást venni, hogy működjön a virtuális valóság. A japán cég ezzel zakatol az év vége felé, ugyanis célként tűzték ki, hogy idén 4 millióra növelik a PlayStation VR felhasználóbázisát. Ez nyilván a Sony számára egy stratégiai kérdés, ilyen komoly vásárlóerővel ugyanis már azelőtt meg tudják nyerni a többi VR platformmal szembeni háborút, mielőtt elkezdődött volna az első nagyobb csata.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés