Hirdetés

Itthon is elérhető a Pioneer középkategóriás házimozi erősítője

A 9.2 csatornás VSX-LX303-at számos extra funkcióval turbózták fel.

A márka hivatalos magyar forgalmazója jóvoltából már itthon is elérhető a Pioneer közelmúltban bemutatott középkategóriás házimozi erősítője, a VSX-LX303 típusjelzésű termék, amely 269 000 forintos áron vásárolható meg, és jó pár extra funkciót kínál.

Pioneer VSX-LX303
Pioneer VSX-LX303 [+]

A 9.2 csatornás modell teljesítménye csatornánként 170 watt (6Ω, 1kHz, 1% THD, 1 meghajtott csatorna). A készülék támogatja a Dolby Atmos és DTS:x objektumalapú hangszabványok kezelését, azaz biztosítja a három dimenziós, magasból megszólaló hangokat magában foglaló hangtér reprodukálását.

Az z LX303-at ellátták Asahi Kasei AK4458 és Texas Instruments PCM5101 típusú digitális-analóg konverterekkel, és megkapta a Pioneer saját fejlesztésű MCACC kalibrációs technológiáját, amelynek használatával a helyiség egy kívánt pontjára koncentrálható a lehető legjobb minőségű hangzás. Emellett felszerelték a Reflex Optimizer nevű eljárással, amely a plafonról visszaverődő hangokra építő objektumalapú audiorendszerek használatánál garantálja, hogy a hangok pontosan a megfelelő időben jussanak el a felhasználó füléhez. Megkapta a FlareConnect multi room technológiát, azaz beilleszthető egy több komponensből nagyobb hangrendszerbe, amelynek vezeték nélkül kapcsolódó elemei akár másik szobában is helyet kaphatnak. A termék vezérelhető mobil eszközről is az ingyenesen letölthető Pioneer Remote App segítségével, amennyiben pedig csatlakoztatják egy Google Assistant kompatibilis eszközzel, akkor akár hanggal is irányítható.

Pioneer VS
Pioneer VS [+]

HDMI csatlakozói támogatják a  nagy dinamikatartományú (Dolby Vision is) 4K videójelek továbbítását, sőt a terméket egy felbontás-felskálázási technológiával is megtámogatták. A Chromecast támogatással ellátott készüléken emellett közvetlenül elérhetőek különféle netes zenei alkalmazások vagy webrádiók is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés