Hirdetés

Felsőkategóriás, 9.2 csatornás Marantz házimozi erősítő a láthatáron

Az SR6011 támogatja a nagyfelbontású HDR videójelek és az objektumalapú hangszabványok kezelését.

A Marantz szeptemberben dobja piacra hazánkban is SR6011 típusjelzésű házimozi erősítőjét, amely az Egyesült Államokban már megvásárolható 1400 dolláros áron. A 9.2-es eszköz csatornánkénti névleges kimeneti teljesítménye 110 watt (2 meghajtott csatorna, 20 Hz - 20 kHz frekvenciaátvitel, 8 ohm impedancia, 0,08% teljes harmonikus torzítás).

Marantz SR6011
Marantz SR6011 [+]

A modell támogatja a Dolby Atmos, és egy később frissítés után a DTS:X  objektumalapú hangszabványok kezelését. A gyártótól kapott információk értelmében a felhasználó segítségével külső erősítő hozzáadása nélkül kiépítheti 7.1.2 vagy 5.1.4 hangsugárzó elrendezésű szettjét. Egy külső erősítővel akár a 7.1.4 csatornás szett létrehozására is lehetőség nyílik, mivel az SR6011 funkciói között megtalálható a 11.2 csatornás jelfeldolgozás. Amennyiben valaki nem használja ki a 3D-s hang adta lehetőségeket, úgy az integrált erősítők képesek meghajtani egy pár hangsugárzót egy második zónában, ahol egy másik forrásból szólhat a zene, mint ami az elsődleges helyiségben aktuálisan hallható.

Marantz SR6011
Marantz SR6011 [+]

A modell rendelkezik beépített kétsávos Wi-Fivel (2,4 GHz / 5 GHz), és lehetővé teszi a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli eljárás használatát is. Módot ad különféle internetes alkalmazások, például webrádiók közvetlen elérésére, a vezérlését pedig a grafikus kezelőfelület könnyíti meg, sőt igény szerint irányítható akár iOS vagy Android alapú mobil eszközről is. Nyolc darab HDMI be- és két kimenettel rendelkezik, biztosítja a 4K HDR videojelek továbbítását és még UHD felskálázás funkcióval is ellátták.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés