Hirdetés

Erőteljes Pioneer AV erősítő érkezik

Bár a Pioneer épp a közelmúltban jelentette be, hogy az AV divíziója az Onkyo irányítása alá került, ez a jelek szerint még nem befolyásolja az új házimozi erősítők piacra kerülését, legalábbis egyelőre. A közeljövőben a cég több új termékkel is színre lép, köztük a legnagyobb tudású SC-LX88 típusjelzésű készülékkel.

Pioneer SC-LX88
Pioneer SC-LX88 [+]

A 9.2 csatornás eszköz csatornánkénti legnagyobb névlegese kimeneti teljesítménye 260 watt (4Ω, 1kHz, 1,0% THD, 1 meghajtott csatorna esetén). A minél tisztább és dinamikusabb basszus hangok megteremtése érdekében a modellt kettős mélysugárzó kimenettel látták el, és ezeknél mód nyílik a basszus paraméterek független beállítására is. A készülék megkapta az Avanced MCAAC névre hallgató továbbfejlesztett többcsatornás akusztikai kalibrációs technológiát.

Természetesen támogatja az olyan térhatású hangszabványokat, mint a DTS-HD Master Audio vagy a Dolby TrueHD, sőt egy későbbi firmware frissítésnek köszönhetően a Dolby Atmos anyagokkal is elboldogul majd. Ez elméletileg olyan többdimenziós hangélmény megteremtésére képes, amelyre eddig még nem nagyon volt példa. A SABRE32 Ultra ES9016S típusú digitális analóg konverterrel felszerelt modell biztosítja a DSD, WAV, FLAC, AIFF, ALAC nagy felbontású sztereó, illetve a FLAC, WAV 5.0 és 5.1 24 bit/96 kHz-es többcsatornás audioállományok megszólaltatását. Rendelkezik HDMI 2.0 csatlakozókkal, így a 4K/60p jelek kezelésére is képes, a beépített Wi-Finek köszönhetően pedig képes bizonyos internetes tartalmak, adatbázisok elérésére, alkalmazások futtatására a hálózatba is köthető modell. A tervek szerint szeptembertől vásárolható majd meg 2770 eurós áron.

Előzmények

Hirdetés