Hirdetés

Piacra kerültek a MONTECH új toronyházai

Az Air900 széria felkerült a virtuális boltok polcaira, a többféle kivitelnek köszönhetően pedig mi dönthetjük el, hogy kérünk-e az RGB-ből.

Június végén hintette el a hírmorzsákat a MONTECH, miszerint új házszériát terveznek piacra dobni, ez pedig végre meg is történt, az Air900 széria tagjai már rendelhetők.


[+]

Az újdonságok fekete és fehér színben is elérhetők, ezen belül pedig választhatunk, hogy a rácsos vagy a teli előlapos modellt szeretnénk magunkénak tudni. Utóbbit választva két csinos kis ARGB sávot kapunk a kétoldalt elhelyezett szellőzőrácsok elé, amelyet akár alaplapról is kedvünk szerint konfigurálhatunk.


[+]

Az acélból készült, 480 x 430 x 213 milliméter kiterjedésű gépházon edzett üveg oldallap biztosít rálátást a legfeljebb E-ATX méretű alaplapunkra, valamint az abba szerelhető, maximum 170 mm magas processzorhűtőnkre és 370 milliméternél nem nagyobb grafikus kártyánkra.


[+]

A beltérből leválasztásra került az ATX méretű tápegység és a két darab 3,5 hüvelykes meghajtóhely, 2,5 hüvelykes adattárolóból pedig összesen 5 darabot telepíthetünk az alaplaptálca két oldalára.


[+]

A fent, lent és elöl mágneses rögzítésű porszűrők által némileg megtisztított levegő keringetéséről gyári állapotban egy-egy, 120 mm átmérőjű ventilátor gondoskodik, de ezt igény szerint tovább bővíthetjük további légkavarókkal vagy radiátorokkal – a lehetőségeket a többi specifikációval egyetemben az alábbi táblázatban foglaltuk össze:

Termék megnevezése MONTECH Air900
Elérhető változatok fekete, fehér, fekete RGB, fehér RGB
Mérete (ma x mé x sz) 480 x 430 x 213 mm
Tömege ?
Anyaga SPCC acél, edzett üveg
Beszerelhető alaplapok E-ATX, ATX, microATX, Mini-ITX
5,25"-os helyek száma nincs
3,5"-os helyek száma 2 darab
2,5"-os helyek száma 5 darab
Bővítőkártyák száma 8 darab
Hűtés

- Felül: 2 x 120 mm ventilátor vagy max. 280 mm radiátor

- Elöl: 3 x 120 mm ventilátor vagy max. 360 mm radiátor

- Hátul: 1 x 120 mm ventilátor vagy max. 120 mm radiátor

- Tápegység felett: 2 x 120 mm ventilátor

Előlapi csatlakozók 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 3,5 mm jack ki- és bemenet
Beszerelhető processzorhűtő max. 170 mm magas
Beszerelhető grafikus kártya max. 370 mm hosszú
Beszerelhető táp szabványos ATX, max. 190 mm hosszú
Extrák

edzett üveg oldallap, levehető porszűrők, opcionális ARGB szalagok

Árazás tekintetében elég nagy a szórás, tekintve, hogy rengeteg variáció közül válogathatunk. Az RGB nélküli fekete és fehér verziók 63, illetve 68 dollárt kóstálnak, míg a fényforrásokkal bőven megpakolt, ugyanezen színű modellek 65 és 69 dollárba kerülnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés