Hirdetés

Kelet felől érkezik a MONTECH felhozatala

A tajvani eredetű márka házakkal és kompetensnek látszó tápokkal indítja nyugati körútját.

A MONTECH-et eredetileg 2016-ban alapították és eleddig egészen sikeresnek bizonyult az ázsiai piacon, ám most elérkezett a pillanat, hogy a vállalat nyugat felé terjeszkedjen. A cégfilozófia fontos része a jó ár/érték arány megtartása, és az általuk bemutatott brosúra szerint termékeik vagy jobbak, vagy olcsóbbak a versenytársakénál. A minőség-ellenőrzésük kifejezetten keménynek mondható, hiszen egyebek mellett a kész produktumok akár 40 százalékából is mintákat vesznek.


[+]

Első körben a szellőzésre és a por elleni védelemre kihegyezett, edzett üveg oldallapot viselő, Air 900 szériás számítógép házak érkeznek majd, várhatóan még június folyamán. A korrekt bővítési lehetőségekkel rendelkező kalyibákat elől, felül és alul mágnesesen rögzülő porszűrő betétekkel látták el a gyártósoron és bár a(z erősen kínai beütésű) küllem talán nem mindenkinek kenyere, biztosan megtalálják a maguk közönségét, főleg, ha az árcéduláikkal is rendben lesz minden.


[+]

A gyártó tápegységekkel is készül a nyárra, melyeket Century néven hoznak forgalomba. A teljesen moduláris, 80 Plus Gold hatásfokon üzemelő eszközök az 550 és 850 watt közötti szegmensben startolnak, és sok manapság (jobb körökben) elterjedt jellemző igaz rájuk: 100 százalékig japán kondenzátorok, LLC rezonáns konverterek, DC-DC topológia és full-bridge dizájn. Akár még valami jó is kisülhet a dologból.

Azóta történt

Hirdetés