Hirdetés

Perifériák egy játékra szabva

A SteelSeries elsősorban játékosok igényeinek megfelelően tervezi a termékeit. Ezúttal azonban kifejezetten egy bizonyos játék szerelmeseinek kedvezett a gyártó. A Blizzarddal együttműködve ugyanis a rendkívül népszerű, World of Warcraft című online játszható szerepjátékhoz tervezett perifériákkal rukkoltak elő.

A speciális, USB porton csatlakozó egér bizony nem mindennapira sikeredett, 15 gombjával bőven túlteljesíti az igényeket. Emellett természetesen saját makrókat is létre lehet hozni, ezek beállítását 130 előreprogramozott utasítás segíti. További extra, hogy az egér hátán fellelhető fénycsíkok színét és pulzálását a felhasználó szabadon állíthatja.

A limitált szériás Zboard billentyűzet eltávolítható WoW-os felülettel rendelkezik, így az alap billentyűpad behelyezésével hétköznapi feladatok ellátására is alkalmas. Az USB csatlakozóval rendelkező klaviatúra hét billentyű egyidejű lenyomását is elviseli, míg a Z Engine szoftver segítségével bármely gombra egyénileg definiált makró állítható be. A termék emellett kétportos USB hubként is funkcionál.


Wrath of the Lich King felület


The Burning Crusade felület

A mindkét eszköz november közepétől lesz elérhető, az egérért 90, míg a billentyűzetért 65 dollárt kérnek majd az áruházak. A The Burning Crusade kiegészítő felület külön vásárolható meg 25 dollárért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés