Hirdetés

Papíron már létezik a Gigabyte idei Gaming Box eGPU-ja

A GeForce RTX 3080 Ti VGA-val szerelt doboz elméletileg kész, gyakorlatilag viszont ki tudja, mikor lesz elérhető.

A Gigabyte leleplezte az idei évre szánt, Aorus Gaming Box névre keresztelt eGPU dobozát, amelyben egy 12 GB GDDR6X memóriával dolgozó NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti dolgozik, ami remek partner lehet a vékony, gyengébb grafikus vezérlővel de erős processzorral szerelt notebookok számára.


[+]

A belül található kártya hűtését egy zárt rendszerű vízhűtés végzi, amely 240 mm hosszú radiátort és két darab, 120 mm átmérőjű ventilátort kapott, ebből pedig már lehet következtetni a termék méretére is, de konkrétumok a hivatalos termékoldal hiányában egyelőre még nem ismertek. Az eszköz Thunderbolt 3 csatlakozóval köthető a számítógéphez, így pedig nem csak a kártyához tartozó két HDMI és három DisplayPort kimenetet, de a szintén a box hátoldalán található Ethernet, illetve két darab USB csatlakozót, valamint az előlapi USB kivezetést is használhatjuk, vagyis az eGPU-ra egyfajta portreplikátorként is tekinthetünk.


[+]

A dobozról természetesen nem maradtak le a beépített RGB LED-ek sem, ezeket a gyártó RGB Fusion szoftverén belül tudjuk majd konfigurálni, illetve szinkronizálni a meglévő Aorus eszközeinkkel.


[+]

A 2021-es Gigabyte Aorus Gaming Box ára és piacra kerülésének várható időpontja egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés