Hirdetés

Beépített mélynyomóval érkezik a Panasonic hangállványa

A Panasonic is lát fantáziát a közvetlenül a tévék alatt elhelyezhető sound plate-ekben, azaz hangállványokban, hiszen a cég bejelentette, hogy egy ilyen jellegű eszközt dobnak piacra május közepén. A 70 centiméter széles, 36,5 centiméter mély és csupán 6 centiméter magas, 4,5 kilogramm tömegű, elsősorban az 58 hüvelykes képátlónál kisebb modellek mellé ajánlott SC-HTE180 azt is kibírja, ha egy 50 kilogrammos televíziót tesznek rá,

Panasonic SC-HTE180
Panasonic SC-HTE180 [+]

Ellátták 2 darab HDMI, illetve egy-egy digitális és analóg audiocsatlakozóval, és a távirányító sem hiányzik a dobozából természetesen. Nem spórolták ki az előre programozott hangmódokat sem, amelyek már nevükben (stadium, music, cinema, news, stereo) jelzik, hogy milyen jellegű tartalmak mellé szánja ezeket a cég. Emellett a profilok között megtalálható egy olyan is, amely a paramétereket automatikusan a forrásanyag típusához igazítja. Elméletben képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére, és lehetőség nyílik a párbeszédek, beszédhangok felerősítésére is. Képes a Bluetooth technológia segítségével vezeték nélküli kapcsolatot teremteni a kompatibilis eszközökkel, az NFC támogatásnak köszönhetően pedig a párosítás gyerekjáték.

A gyártó által megadott technikai specifikációk szerint a 2.1-es rendszer maximális teljesítménye csatornánként 30 watt, amihez még hozzájön a mélynyomó 60 wattja. Az ára várhatóan 380 dollár körül alakulhat majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés