Hirdetés

Beépített médialejátszóval érkezik az LG hangállványa

Az LG az elsők között lépett színre a televízió alá betehető, strapabíró sound plate-jével, azaz hangállványával. Azonban a néhány konkurenstől eltérően a dél-koreai konszern első generációs modelljei csak és kizárólag az audioanyagok megszólaltatására voltak alkalmasak.

LG LAB540W
LG LAB540W [+]

Ez azonban változik az idei évben, hiszen a 2014 első felében, egyelőre még ismeretlen áron érkező új modellbe, a LAB540W típusjelzésű termékbe építenek Blu-ray lemezek kezelésére is képes optikai meghajtót. Illetve az elektronika képes lesz az USB porton keresztül rá dugott pendrive-on, merevlemezen, illetve a hálózat más eszközein található médiaállományok lejátszására. Rendelkezik beépített Wi-Fivel, és nem hiányzik belőle az okostévé rendszer sem, igaz azt még nem lehet tudni, hogy megkapja-e a legújabb, webOS alapú platformot. Az viszont biztos, hogy ennek köszönhetően lehetővé teszi különféle netes alkalmazások futtatását és a böngészést.

A 4.1 csatornás készülékből a 2013-as modellekkel ellentétben már kihagyták a beépített mélysugárzót, és egy vezeték nélküli úton csatlakozó külső mélynyomót pakolnak mellé a dobozba. A HDMI és digitális audiocsatlakozókkal ellátott LAB540W maximális névleges kimeneti teljesítménye 320 watt, amely ebben a kategóriában kimagasló értéknek számít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés