Hirdetés

A Panasonic megint megduplázta OLED televízió kínálatát

Igaz, még ezzel sem érnek az éllovasnak számító LG nyomába.

A Panasonic bejelentette, hogy várhatóan 2017 első félévében színre lépnek EZ950 OLED tévé sorozatukkal, amelybe két modell, egy 55, illetve egy 65 hüvelykes vátozat tartozik majd. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a japán konszern ezzel megduplázza OLED kínálatát, hiszen eddig két modellből állt a választék, az EZ1000-ből, és a CZ950-ből.

Panasonic EZ950
Panasonic EZ950 [+]

Az EZ950 két készüléke természetesen UHD felbontást kínál, és támogatják a HDR10 szabványt, azonban a Dolby Visiont nem. Megkapták a friss HCS2 képfeldolgozó processzort, így többek között az HDR Brightness Enhancer nevű technológiát, amely állítólag nagy fényerő esetén is pontos színvisszaadást garantál. Negyven wattos maximális névleges kimeneti teljesítményt produkáló integrált hangprojektorral látták el a modelleket, és nem hiányzik belőlük az megújult okostévé rendszer sem.

Panasonic EZ950
Panasonic EZ950 [+]

A Panasonic egyébként az idei évben már az OLED készülékeivel kívánja lefedni a prémium kategóriát. 2017-ben így már összesen három új OLED tévével áll elő a vállalat, ami kétségkívül fejlődést jelent. Ám ha azt nézzük, hogy a technológia élharcosa, az LG 2017-es flottája 10 modellből áll, akkor azért annyira nem tűnik lenyűgözőnek ez az adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés