Hirdetés

Gyilkos áron jön a német tévégyártó luxusmodellje

Az OLED tábort erősítő, egyedi vázon nyugvó Loewe bild 9 rendelkezik beépített merevlemezzel, és hangprojektor jár mellé.

A Loewe a tavalyi IFA-n mutatta be először a nagyközönség előtt a bild 9 szériát,amely az abszolút csúcskategóriát jelenti a vállalat jelenlegi kínálatában. A sorozat 55 és 65 hüvelykes változatai most kerülnek a boltokba egészen sújtóan magas áron, hiszen nyolc- (~ 2 500 000 forint), illetve tízezer (~3 100 000 forint) eurót kérnek el értük.

Loewe bild 9
Loewe bild 9 [+]

Az LG OLED panelekkel ellátott modellek biztosítják az Ultra HD felbontás, és a nagy dinamikatartományú (Dolby Vision, HDR 10) tartalmak megjelenítését. Természetesen rendelkeznek okostévé rendszerrel, így az internetes tartalmak futtatása is megoldott, és ellátták őket 1 TB tárolókapacitású integrált merevlemezzel is. A megszólalásról egy külön, 120 wattos maximális kimeneti teljesítményt produkáló, tíz hangszórós hangprojektor gondoskodik. A bild 9 különlegessége az állvány, aminek megalkotásához az egyedi használati tervezéséről ismert Bodo Sperleint kérték fel. Az biztos, hogy nem szokványos ez a tartóelem, de arra is mérget lehet venni, hogy sokaknak nem fog tetszeni ez a túlságosan hangsúlyos, már-már szoborszerű "talp".

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Előzmények

Hirdetés