Hirdetés

Ozone Oxygen gamer headset abszolút kompakt méretben

Ha gamer headsetről beszélünk, akkor általában egy mikrofonnal szerelt nagyméretű fejhallgató jelenik meg lelki szemeink előtt, nem pedig egy kompakt méretű fülhallgató, amilyet legtöbbször okostelefonokhoz szokás használni. A játékosoknak szánt beviteli eszközök és audiotermékek piacán koránt sem ismeretlen Ozone viszont gondolt egy merészet, és az Oxygen nevű termék személyében piacra dobott egy in-ear rendszerű játékos headsetet.


[+]

Persze az Ozone nem titkolja, hogy valójában az Oxygent kettős szerepkörbe szánja, azaz a vásárlók nem csak a számítógép előtt görnyedve profitálhatnak a prémium hangzásból, hanem telefonhoz csatlakoztatva, akár szárazföldi sportolás közben is használható – miközben a hívásokat is fogadhatjuk a kábelre integrált PTT (push to talk) gombos mikrofonnak köszönhetően. A gyártó szerint az ergonomikus kialakításból és a felhasznált anyagokból fakadóan viselője olyan kényelmesnek érezheti használat közben, hogy szinte észre sem veszi.


[+]

A hangok megszólaltatásáról 20-20 000 Hz-es tartományban két 11 mm-es hangszóró gondoskodik, melyek érzékenysége 116 dB (+/-4 dB), impedanciájuk pedig 24 ohm. Okostelefonhoz, számítógéphez, szórakoztató központhoz és konzolhoz szabványos, 3,5 mm-es, háromszegmenses jack dugón keresztül csatlakozik, de a külön mikrofon- és hangszóróbemenettel rendelkező eszközökkel való kompatibilitás érdekében egy Y-elosztót is mellékelnek a csomagban. A másik jellemző problémára, a rövid zsinórra (120 cm) is gondoltak a tervezők, amit egy hosszabbítóval küszöbölnek ki. Egy keményfedeles tok is jár a termék mellé, mely a biztonságos hordozhatóságot könnyíti meg.

Az Ozone Oxygen már Magyarországon is kapható, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 5310 forint. A forgalmazó egy nyereményjátékot is szervezett az új termék köré, aminek részleteit itt lehet elolvasni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ozone

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés