Hirdetés

Ezt tudja ma egy új középkategóriás Onkyo házimozi erősítő

Nagyon úgy néz ki, hogy szeptembertől, tehát egy-két héttel a világpremier után Magyarországon is megvásárolható lesz az Onkyo új házimozi erősítője. A középkategóriás, 7.2 csatornás modell megkapta a THX Select2 Plus minősítést, ami arra enged következtetni, hogy a hangminőségre nem lehet majd panasz.

Onkyo TX-RZ800
Onkyo TX-RZ800 [+]

Csatornánkénti névleges maximális teljesítménye 185 watt (6 ohm, 1 kHz, 1% teljes harmonikus torzítás, egy meghajtott csatornával), és támogatja a Dolby Atmos, illetve DTS:X típusú, objektum alapú térhatású hangszabványok kezelését. HDMI 2.0 csatlakozói biztosítják a 4K videojelek továbbítását, rendelkezik beépített Wi-Fivel, és természetesen hálózatra is köthető az Apple AirPlay és DLNA kompatibilis eszköz. Biztosítja néhány internetes zenei alkalmazás, így például a Deezer vagy a Spotify közvetlen elérését, és a telefonról történő vezérlés is megoldott. Magától értetődően elboldogul a nagy felbontású audiofájlokkal (192 kHz/24-bites FLAC és WAV, WMA Lossless, OGG Vorbis, 96 kHz/24-bites Apple Lossless, DSD 2,8 és 5,6 MHz) is az MP3, valamint a WMA mellett.

Onkyo TX-RZ800
Onkyo TX-RZ800 [+]

Az Asahi-Kasei AK4458 384 kHz/32-bites digitális-analóg konverterekkel felszerelt modell megkapta az AccuEQ mikrofonos kalibráló rendszerét, amelynek köszönhetően a tér egy adott pontjába koncentrálható a legjobb minőségű hangzás. Az integrált VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry) névre hallgató eljárás feladata pedig, hogy kiiktassa az esetleges impulzuszajokat az analóg jelekből, a lehető legtisztább megszólalás elérése érdekében. A magyar árakkal kapcsolatban még nem láttak napvilágot hivatalos információk, de az viszonyítási pontnak jó lehet, hogy Japánban 159 000 jent, azaz mintegy 360 000 forintot kérnek majd el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés