Hirdetés

Hamarosan Magyarországon a Sony 7.2-es házimozi erősítője

A Sony magyarországi képviselete bejelentette, hogy májusban egyelőre még ismeretlen áron hazánkban is elérhetővé teszi új házimozi erősítőjét, az STR-DN1060 típusjelzésű modellt.

Sony STR-DN1060
Sony STR-DN1060 [+]

A masina számára újonnan kifejlesztett IC CXD90035 előerősítő teljesen elkülöníti a földelést az integrált áramkörben és az áramkörön kívülre vezeti azt. A cégtől kapott információk szerint ennek eredményeként megszűnik a különböző fokozatok közötti interferencia, így stabilabb az erősítés, ami jó minőségű hangot eredményez gazdag, alacsony frekvenciákkal. Ráadásul a belső erősítő áramkör új kialakítása csökkenti a torzítást, így sokkal nyitottabb és szabad hangzás megteremtése válik lehetségessé. Az eszköz földelt tápfeszültségét az erősítő szabályozza, hogy minimalizálja a nagyfrekvenciájú jeleket, így csökkentve az áramkör elektromágneses sugárzását és zajmentesen tartva az analóg jelútvonalat és az erősítő áramkörét. Ez a kialakítás javítja a digitális hang- és videojel jel-zaj arányát, így az alacsony frekvenciás hangok sokkal határozottabbak, tisztábbak és élethűbbek lesznek elméletileg.

Sony STR-DN1060
Sony STR-DN1060 [+]

A beépített Wi-Fivel ellátott, DLNA kompatibilis modell csatornánkénti névleges kimeneti maximális teljesítménye 165 watt. Támogatja a Hi-Res fájlok széles körét úgy, mint DSD 5.6MHz-ig 2 csatornán (USB/hálózati), DSD 2.8MHz-ig 5.1 csatornán (USB/hálózati/HDMI), 24 bit-es 192 kHz-ig WAV-ban 7.1 csatornán, vagy FLAC-ban 5.1 csatornán. Emellett boldogul a Dolby TrueHD, valamint DTS-HD Master Audio kodekekkel is. Az integrált automatikus kalibrációs technológiája, az ADCAC feladata, hogy optimalizálja az audioteljesítményt a megfelelően kiegyensúlyozott hangzás érdekében. A felhasználó a tartozék mikrofonnal felmérheti szobája akusztikai jellemzőit ülőhelyéhez és a hangsugárzók elhelyezkedéséhez képest. A rendszer ennek megfelelően beállítja és finomhangolja a hangzást, kiiktatja a gyenge hangzású helyeket a széles, természetes hangtér létrehozása érdekében. A HDCP 2.2 támogatású HDMI 2.0 csatlakozója támogatja az UHD jelek átvitelét, sőt a termék képes az alacsonyabb felbontású anyagok felskálázására is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés