Hirdetés

Szintlépéssel kecsegtet az Onkyo mobil hangsugárzója

A viszonylag kis méretű, akkumulátorral ellátott, hordozható, Bluetooth támogatású hangsugárzókba mindenhol belebotlik az ember. A kis, noname márkák mellett a komoly múlttal rendelkező vállalatok is jelen vannak a piacon ilyen termékeikkel.

Onkyo SAS200
Onkyo SAS200 [+]

Legutóbb az Onkyo jelentette be, hogy a közeljövőben színre lép egy új készülékkel, a(z) SAS200 típusjelzésű modell személyében. Az rögtön látszik, hogy nem a belépő szintű, ultraolcsó riválisok fényét kívánják elhomályosítani vele, hiszen 200 dollárt kérnek majd el érte, ami ebben a termékcsoportban kifejezetten sok pénznek számít. A két darab 40 milliméteres hangszóróval felszerelt modell megkapta a cég saját fejlesztésű Smart Audio névre hallgató technológiáját, amelynek a vállalat állítása szerint rendkívül tiszta és dinamikus hangzás megteremtése válik lehetségessé.

Onkyo SAS200
Onkyo SAS200 [+]

Mivel az ilyen típusú eszközöknek pont ez az egyik gyenge pontja, ezért ez a fejlesztés valóban hozzáadott értéket jelenthet, persze csak akkor, ha tényleg működik. A 3,5 mm-es analóg (jack) csatlakozóval is megtámogatott, közepes méretű (180 x 59 x 53,5mm) meglehetősen súlyos, 740 grammot nyomó SAS200 akkumulátora négy órányi működésre elegendő energia eltárolására képes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés