Hirdetés

Olcsónak szánt billentyűzet-egér kombó a Cooler Mastertől

A Cooler Master folytatja a Computexen demózott új eszközeinek piacra dobását: az MM530/520 egérpáros után a sorban most a MasterSet MS120 egér-billentyűzet szett következik, amelyet a gyártó a „professzionális minőséget kedvező áron” jelszóval indít harcba.


[+]

Ez a kedvező ár 27 900 forintos ajánlott árat jelent, a megjelenés pedig augusztus végén várható – amit pedig kapunk ezért az összegért, az egy, a cég „mem-chanical” megoldására épülő billentyűzet, gombonkénti RGB világítással, effektekkel, illetve 26 gombos anti-ghostinggal. A mem-chanical technológiáról egyébként részletesebben írtunk már a cég Devastator II szettjének kapcsán: ez tulajdonképpen egy hibrid megoldás, ami alapvetően membrános kialakítású, de érzésre itt a Cherry MX Blue kapcsolókhoz áll közelebb.


[+]

A szetthez tartozó egér esetében Pixart 3050 szenzort, menet közben állítható (500/750/1500/3500 dpi) érzékenységet és Omron kapcsolókat kapunk. Az egér alakja jobbkezes és karom stílusú fogásra optimalizált, mérete 118 x 78,5 x 39,5 mm, tömege pedig 105 gramm. Az RGB megvilágítás természetesen innen sem hiányzik, három különálló zónát kapunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés