Hirdetés

Viszonylag olcsó beviteli eszközök az IOGEAR tarsolyából

Mechanikus klaviatúrát vagy kompakt billentyűzetet, plusz egy egeret vásárolhatunk a cég portfóliójából.

Az IOGEAR egy új (és nem túlságosan drága) mechanikus billentyűzetről rántotta le a leplet, ami a HVER Stealth nevet kapta. Az 50 dollárt kóstáló periféria háza szálcsiszolt alumíniumból és műanyagból készült, kettős fröccsöntésű ABS kupakjai alatt pedig halk, de taktilis Boxed Brown (Kailh?) kapcsolók teljesítenek szolgálatot, amelyeknek dobozra emlékeztető szára csökkenti a billentyűsapkák holtjátékát.


[+]

Az US ANSI kiosztású, NKRO-s modell gombonként címezhető RGB világítással rendelkezik, a peremein pedig vékony fénycsík fut körbe, s bár az extra funkciókat a megszokott módon (Fn + [gomb]) érhetjük el, a Kailber Gaming szoftvernek köszönhetően öt gombot makrózhatunk is. A legendás WASD kvartett felcserélhető a kurzorokkal, és a gyártó elhinti, hogy a KeyMander 2-ként listázott, 100 dolláros adapterrel a 2 éves garanciával értékesített újdonság bátran összeházasítható PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, illetve Nintendo Switch konzolokkal, noha az újgenerációs Sony konzol esetében lesz némi korlátozás. A harisnyázott kábel 155 cm hosszú.

A vállalat egyébként felfrissítette a KORONA KORE II Compact Keyboard nevezetű, ugyancsak 50 dollárért kínált szettet, amely egy TKL formátumú, viszont gumidómos tasztatúrát és egy hétgombos egeret tartalmaz. Az előbbi apparátus lézerezett ABS kupakokkal, 26 gombos anti-ghostinggal és többzónás, 19 effektes RGB-vel fedélzetén érkezik, bár a TKL megjelölés kissé sántít nála. Ennek oka, hogy a 89 gombos konstrukcióról ugyan hiányzik a kurzormozgató billentyűk java, de a numerikus pad megmaradt, így érdekes öszvér lett a végeredmény. A bónusz képességek (például médiavezérlők) elérése ugyanaz, mint az egy bekezdéssel feljebb taglalt márkatársnál, ám a jobb felső sarokban egy méretes tekerőkapcsoló nyert elhelyezést, amellyel a hangerőt vagy a fények intenzitását variálhatjuk.


[+]

A szimmetrikus formavilágú KORONA II RGB rágcsáló 131 mm hosszú, 72 mm széles és 39 magas, miközben 1,75 méteres madzagja nélkül 97 grammot nyom a mérlegen. A szerkezet mellkasában egy 32 kB belső memóriával és 5000 fps-os DSP-vel megtoldott, 6200 cpi-ig skálázódó Pixart PMW 3327 szív kalapál, amely 100 ips-os (~2,54 m/s-os perfect control) mozdulatokat képes lekövetni. A fő klikkek alá Huano (20M) switch-eket raktak a tervezők, mialatt az oldalsó részeken gumírozás igyekszik megkönnyíteni az emelgetést és újrapozicionálást. A csipetnyi fényjáték sem maradhatott ki a receptből, ami jelen iterációjában a gumisávot viselő görgő környékéről, az alul körbefutó, LED-es csíkról, valamint a tenyértámaszon figyelő logóról kacsint ránk vissza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés