Hirdetés

Igen olcsó vízálló strandkamera érkezik: itt az SVP HDV 1000

Telefonra hasonlító YouTube kamerából annyi van, mint égen a csillag. Viszont a vízálló változat már jóval ritkább, az pedig aztán különösen, ha mindez egy amerikai cégtől származik, akik ráadásul még meglehetősen olcsón is adják terméküket.

SVP Aqua HDV 1000
SVP Aqua HDV 1000

Nos, az SVP HD 100 pont ilyen. Az itthon nem túl ismert Silicon Valley Peripherals nevéhez köthető modell három méteres mélységig vízálló, úgyhogy tökéletesen alkalmas lehet, hogy valaki kivigye magával a tengerpartra vagy akár egy szimpla strandra. Ráadásul egész olcsó, hiszen mindössze 87 dollárba kerül, így, ha esetleg ellopják korántsem akkora érvágás, mintha egy komolyabb modellnek kelne lába. Maximálisan 1280x720 képpont felbontású felvételek elkészítésére képes, és a termék adatlapjából az is kiderül, hogy egy 5 megapixeles CMOS érzékelő került bele. Természetesen állóképek is lőhetőek vele, LCD kijelzője 2 hüvelykes, ami épp arra elég, hogy nagyjából lássuk, hogy mit is veszünk fel vele.

Az Aqua fantázianevű modell belső memóriával nem rendelkezik, viszont kártyaolvasó került rá, amely akár 16 gigás kártyák kezelésére is képes. Az USB mellett rendelkezik HDMI kimenettel, így a felvett anyagok pik-pakk átnyomhatóak egy nagy felbontást kínáló lapos tévére vagy notebookra. Az energiaellátást két darab AA elem biztosítja, ám arról a gyártó nem szolgált információval, hogy ezekkel nagyjából mennyi ideig bírja a strapát a készülék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SVP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés