Hirdetés

Olcsó tabletek az ismeretlenből: bemutatkozott az E-FUN Next6

Megszokhattuk már, hogy a jól ismert tabletgyártó márkák mellett időről-időre feltűnik egy-egy kisebb cég is saját megoldásaival, ahogy azt az E-FUN is tette. Az egyelőre kérdéses, hogy miként fognak boldogulni a már így is bőséges kínálattal rendelkező tabletpiacon, mindenesetre bemutatták legújabb készüléküket, a Next6 modellt.

E-FUN Next6
E-FUN Next6

A táblagép 7”-es méretű, 800x480 pixeles felbontású „Crystal Clear” kapacitív érintőképernyőt kapott, ami alatt, vagyis inkább mögött az ARM egyik 600 MHz-es processzora dolgozik. Tárhelyként 4 GB áll a felhasználók rendelkezésére, amit esetleg SD kártyával bővíthetünk tovább. A kiegészítőket sem hagyták ki, Wi-Fi kártyája és G szenzora is van, nem hiányzik a 2.0-s USB aljzat, valamint a beépített hangszórók sem, akkumulátora pedig nagyjából 10 órás használatot (olvasást) tesz lehetővé.

E-FUN Next6 tokkal
E-FUN Next6 tokkal

A 420 grammos, 190 x 130 x 11 mm-es gépezet ára egyébként nem vészes, sőt, egész baráti, 270 dollárért lehet megvásárolni, ráadásul az E-FUN még egy védőtokkal és 25 e-könyvvel is ellátja. Ami viszont kicsit elriaszthatja a vásárlókat, az a nem túl friss operációs rendszer, az Androidból ugyanis csak a 2.1-es verziót kapta meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • E-FUN

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés