Hirdetés

OCZ modulok jól időzítve

Új, nagy teljesítményű AMD-s rendszerekhez fejlesztett memóriamodulokat dobott piacra a szegmens egyik ismert gyártója, az OCZ. A PC2-6400-as (azaz 800 MHz-es) Titanium XTC memóriák elsősorban az NVIDIA csúcskategóriás nForce 590 SLI chipsetjével párosítva képesek kivillantani a foguk fehérjét. Az OCZ alig két hete mutatta be előző DDR2-es moduljait, melyek szintúgy 800 MHz-es működésre lettek hitelesítve.

A most megjelent PC2-6400-as Titanium XTC modulok gyári órajelen akár CL 4-4-4-15 1T késleltetésekkel is üzemelhetnek, feltéve ha az alaplap képes kihasználni az EPP üzemmódot, ellenkező esetben az alapértelmezett időzítés CL 5-4-4-15 2T lesz. A 2,2 voltos üzemfeszültséggel működő memóriák az OCZ manapság általánosan alkalmazott, méhsejtrácsos XTC hűtését használják, melynek festése a titánéhoz hasonló kinézetet kölcsönöz a bordának.

Az új modulok 1 GB-os változatban, vagy 2 x 1 GB-os dual channel kiszerelésben kerülnek forgalomba, az OCZ szokásához híven élettartam garanciát vállal a termékekre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés