Hirdetés

Kompakt asztali mikrofonnal és karral adott magáról életjelet az NZXT

A Capsule és Boom Arm termékek családfája gyarapodott picit helytakarékosabb testvérekkel.

Az NZXT folyamatosan bővíti a portfólióját, és most a Capsule nevezetű, USB-s asztali mikrofonjából készített egy kisebb változatát.


[+]

A feketében, illetve fehérben egyaránt választható, 2 éves garanciával megtámogatott Capsule Mini USB a talpa nélkül 115 x 131,3 x 252,8 mm-es fizikai méretekkel rendelkezik, és gyártásakor az ABS műanyag mellett alumíniumot is felhasználtak. A beszédhangok közvetítésére kihegyezett, kardioid megoldás a 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban érzékel, és 24-bit/96 kHz-es mintavételezéssel dolgozik. A legnagyobb rögzíthető hangnyomás 120 dB-es, elején pedig egy hangerőszabályzó tekerőkapcsoló található.


[+]

A belső shock mounttal, továbbá monitorozási célzattal az alján 3,5 mm-es audio jackkel érkező, 70 euróra árazott eszköz USB Type-C/Type-A madzaggal kapcsolódik plug and play módon a célgéphez, és dönthető talpazatából két kézi csavar eltávolítását követően játszi könnyedséggel kiemelhető.


[+]

Ha több flexibilitásra van szükségünk az elhelyezést illetően, a vállalat egy új karral – a Boom Arm Minivel – is jelentkezett, amit ugyancsak 70 eurós összegért vásárolhatunk meg. A 3/8-5/8 hüvelykes adapterrel ellátott, legfeljebb 5 cm vastag asztallapunkhoz satusan rögzíthető konstrukció némán mozgatható, miközben a letisztult összkép eléréséhez szem elől elrejtett rugók és integrált kábelmenedzsment asszisztálnak.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés