Hirdetés

Játékok és Shield kedvezmény az NVIDIA ünnepi promóciójában

Az NVIDIA nyilvánosságra hozta ünnepi promócióját, mely vonzóbbá szeretné tenni az aktuális GeForce-okat a karácsonyi bevásárlás előtt. Természetesen a szokásos megoldásról van szó: a termékekhez a kiválasztott kereskedők biztosítják a kupont, és az így kapott kóddal lehet szert tenni a játékokra.

Az ünnepi promóció október 28-án kezdődik és november 26-ig tart. Az NVIDIA GeForce GTX 660/660 Ti/670/680/760 kártyát vásárló felhasználók Assassin's Creed IV: Black Flag és Splinter Cell Blacklist játékot kapnak ajándékba, emellé pedig egy 50 dolláros engedmény jár a Shield nevű kézikonzol árából. A GeForce GTX 770/780/Titan kártyák esetében az Assassin's Creed IV: Black Flag és Splinter Cell Blacklist mellé jár a Batman: Arkham Origins is, valamint egy 100 dolláros kedvezmény a Shieldre.


[+]

Fontos megjegyezni, hogy a promóció egyelőre csak Észak-Amerikára vonatkozik, így a többi kontinensen a régebbi akció fut tovább. November 26-án egyébként nem ér teljesen véget az NVIDIA ünnepi promóciója, csupán megváltozik. Gyakorlatilag a Shieldre vonatkozó kedvezményeket elveszi a vállalat, de a játékkínálat nem változik. Szintén lényeges kritérium, hogy a Shield csak akkor vásárolható meg 50 vagy 100 dollárral olcsóbban, ha az a promócióban résztvevő viszonteladóknál történik, az akcióban résztvevő VGA-k vásárlásával azonos időben. Tehát későbbre ezt a lehetőséget nem lehet úgymond elraktározni.

Európa egyelőre még nem része az ünnepi promóciónak, de remélhetőleg csak idő kérdése mire eljut hozzánk az akció, viszont a Shield nevű kézikonzol nálunk nem kapható, tehát csak a játékokban érdemes gondolkodni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés