Hirdetés

Reagált a leégő tápkábelekre az NVIDIA

Okosabbak azonban ettől nem lettünk, mivel a vizsgálatok még tartanak.

Nemrég írtuk meg, hogy az NVIDIA már vizsgálja a leégő tápcsatlakozók ügyét, amelyek eredetileg kizárólag az NVIDIA tápadapteréhez kötődtek, de időközben már közvetlenül bekötött 12VHPWR konnektort is érintettek a gondok. A Corsair szakembere szerint a szabvánnyal minden jó, egyszerűen a felhasználók nem kötik be jól a tápcsatlakozót.

Az utóbbi elmélet a múlt héten kezdett meginogni, ugyanis leégett egy olyan rendszer, amelyben a vásárló különösen figyelt a helyes használatra. Az m_hijazi néven futó Reddit felhasználó képet is készített, hogy milyen óvintézkedéseket tett, vagyis a bekötését a klikk hang nyugtázta, rés láthatóan nem maradt, és még egy merevítőharisnyát is alkalmazott, hogy ne feszüljenek a kábelek. Ez papíron a gyártók által javasolt módszer, és még így is leégett a hardvere.

(forrás: m_hijazi Reddit) [+]

Ez az a pont, amikor az ügyhöz már nehéz bármit hozzátenni, de a Kitguru érdeklődött az NVIDIA-nál, hogy milyen eredményre jutottak a tesztjeik kapcsán. A vállalat közölte, hogy tovább vizsgálják a bejelentéseket, és jelenleg nem tudnak még részleteket megosztani. A cég kiemelte, hogy partnereikkel együtt elkötelezettek ügyfeleik támogatása és a gyorsított garanciáztatás biztosítása mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés