Hirdetés

Reagált a Cyberpunk 2077 térképhibájára az NVIDIA

A vállalat szerint automatikusan érkezik a javítás az új meghajtóhoz, de manuálisan is el lehet végezni ezt.

Az NVIDIA nemrég adta ki az 522.25-ös WHQL meghajtót, amely kapcsán szinte rögtön jelezték a felhasználók, hogy a Cyberpunk 2077 térképének leképezése hibásan történhet meg. Ez elvileg nem minden támogatott GeForce GPU-t érint, de egy jó részüket igen, főleg az újabbakat.

A zöldek a gondra nem Hotfix meghajtócsomaggal reagáltak, hanem egy alábbi oldalon taglalt leírással, amely tartalmazza a megoldást is. Ha a felhasználó teljes telepítéssel használja a szóban forgó meghajtót, akkor a rendszer idővel frissíti magát az új Cyberpunk 2077 profillal, amely megoldja a térkép hibás leképezését.


[+]

Amennyiben a fenti procedúrát nem szeretné kivárni az ügyfél, vagy éppenséggel az automatikus frissítést végző modult valamiért kiműtötte a meghajtóból egy harmadik féltől származó telepítőmenedzserrel, akkor az alábbi oldalról le kell tölteni a GeForce 3D Profile Manager programot. Ennek megnyitása után az "Export SLI Profiles" gombra kell kattintani, majd valahova elmenteni a generált állományt. Ezután például Notepaddal rá kell keresni a Cyberpunk 2077-re, ami elviszi a felhasználót a játék profiljához, és ott egy új sorba be kell írni a "Setting ID_0x00c36e12 = 0x00000000" szöveget. A fenti képen látszódik, hogy a profilnak a végeredményt tekintve hogyan kell kinéznie. Ezután a mentett állomány importálható a GeForce 3D Profile Manager segítségével az "Import SLI Profiles" gombon keresztül.

Az ne zavarjon senkit, hogy SLI profilokról ír a módosításhoz szükséges alkalmazás, valójában ezek nem csak az SLI-hez valók, hanem a játékok alapvető profilozásához.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés