Hirdetés

Az NVIDIA felgyorsítja a GeForce GTX 650 Ti VGA-t

Számos helyről származik pletyka arról, hogy az NVIDIA egy érkező Radeont egy új GeForce termékkel várna. A készülő újdonság a GeForce GTX 650 Ti nevű VGA-ra épül, de annál valamivel gyorsabb lesz. Végleges technikai specifikációk egyelőre nincsenek, de a pletykák alapján egy nagyobb órajelen üzemelő GeForce GTX 650 Ti kártyáról lesz szó, melynek a nevéről még nem lehet tudni. Vagy megkapja a Boost jelzőt a Ti mögé, vagy az átláthatóság érdekében GeForce GTX 655 néven érkezik.

Bármi is legyen az új GeForce neve a GDDR5 szabványú memórialapkák effektív 6 GHz-en ketyeghetnek majd rajta, illetve a GK106-os lapka ezúttal mindhárom 64 bites memóriacsatornával rendelkezhet, ami magával vonja a 24 darab blending egységet is. A magórajel tekintetében még vannak kérdések. Várhatóan 980 MHz-es paraméter lehetséges 1 GHz feletti GPU Boost mellett.

Érdekes verseny bontakozhat majd ki az új VGA-kkal, ami még abból a szempontból is érdekes, hogy alapvetően megfizethető kategóriáról van szó, így sok felhasználót érdekelni fog az eredmény.

Előzmények

Hirdetés