Hirdetés

Noctua: ingyen Intel Skylake kompatibilis felfogató a régebbi hűtőkhöz

Noha a Noctua legtöbb processzorhűtője kompatibilis a soron következő Intel LGA1151 foglalattal, amibe a Skylake kódnevű processzor illeszkedik majd, számos régebbi modell nem rendelkezik ezzel a képességgel. Ám mindez nem jelenti azt, hogy ezek a hűtők nem lennének alkalmasak az új generációs központi egységek hűtésére, csupán a foglalatváltás miatt a megfelelő rögzítőszett hiányában nem helyezhetők fel az alaplapra.


[+]

Ám azonban ahogy a cégtől már megszokhattuk, most sem hagyják cserben a vásárlóikat. Ahelyett, hogy új termék vásárlására kényszerítenék őket, inkább ingyenesen bocsátják rendelkezésre az NM-i115x SecuFirm2 rögzítőcsomagot azok számára, akik ezt igénylik (az akció ingyenes mivolta alól kivételt képeznek az alapból Xeon processzorhoz készített hűtők). Tekintettel arra, hogy a most debütáló LGA1151 rögzítési pontokat tekintve kompatibilis az LGA1150, 1155 és 1156 foglalatokkal, így az ez utóbbiakra felkészített hűtők tulajdonosaiknak, illetve azoknak, akik egy korábbi hasonló akcióban már igényeltek NM-i115x lefogatót, nincs további teendőjük.


[+]

Akik viszont nem rendelkeznek az említett kiegészítővel, azoknak első körben ellenőrizniük kell a gyártó által közreadott kompatibilitási listán, hogy hűtőjük kompatibilis-e az LGA115x foglalatokkal, így jogosultak-e a szettre. Ezt követően az online űrlapot kitöltve kell jelezni az igényt a gyártó felé, és a számla másolatával igazolni kell, hogy rendelkezünk (papíron) kompatibilis Noctua hűtővel és bármilyen LGA115x foglalatos alaplappal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés