Hirdetés

Miniatűr verzió jöhet a Nintendo Switch konzolból?

A Citigroup előrejelzése szerint egy Switch Mini, már a cég következő üzleti évében elérhető lehet.

A Nintendo Switch kifejezetten jó rajtot tudhat maga mögött, ugyanis a cég leggyorsabban fogyó konzoljává lépet elő. Ebben persze bizonyosan közrejátszik az új Zelda is, de a jó eredményeket amúgy sem kell megmagyarázni. A Citigroup azonban elemezte a helyzetet, és adtak egy rövid véleményt azzal kapcsolatban, hogy a Switch merre fog fejlődni.

Az elemzés szerint a Nintendo Switch legnagyobb hibája, hogy túl nagy a mérete, illetve a tömege sem teszi a hordozhatóságot komfortossá mindenki számára. Emiatt a Citigroupnál úgy látják, hogy a Nintendo később előáll egy feltételezhetően Switch Mini nevű modellel, amely csak a hordozhatóságot tartja szem előtt, és egy ilyen verzió már jó alternatíva lehetne a gyerekeknek is. Ez azért nagyon lényeges, mert a Nintendo célközönségében igen sok a kiskorú, és számukra kiemelten fontos, hogy egy hordozható konzol passzoljon az átlagosnál kisebb kézméretükhöz, valamint ne legyen túl nagy tömege, így ne fáradjon el hamar a kezük a gép tartásától.

Egy kisebb verzió esetén elképzelhető, hogy alternatív kézikonzol nem is lesz a 3DS helyére, hiszen egy esetleges Switch Mini ezt a szerepet is be tudná tölteni, és ez akár a cég következő üzleti évében elérhető lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés