Hirdetés

Egy kiszivárgott belső feljegyzés szerint a Nintendo rajta van a Joy-Con hibáján

A VICE Games riportja alapján a vállalat ingyen javítaná a gamepadek drifting problémáját, akár a garancia lejárta után is.

A tegnapi napon írtunk arról, hogy Ryan Diaz elindított a Nintendo ellen egy csoportos pert, amely a Joy-Con gamepedeket érintő drifting problémát hivatott tisztázni. A VICE Games friss riportja alapján azonban a japán cég már azon dolgozik, hogy erre átfogó megoldást kínáljanak, ugyanis egy kiszivárgott belső feljegyzés szerint a Nintendo ingyen javítaná a gamepadek említett gondját, akár a garancia lejárta után is. Mindemellett még az eddigi javítások költségét is visszafizetnék az érintett felhasználóknak, amennyiben erre igényt tartanak (ezekért egyébként 40 dollárt számolt fel a vállalat).

A VICE Games szerint a forrásuk egy olyan ember, akinek rálátása van a Nintendo ügyfélszolgálati dokumentációira, de arról nem beszélhet nyíltan, így anonim módon nyilatkozott az említett média számára. Az ügyben a VICE Games megkereste a japán céget is, amely a hivatalos közleményt küldte válaszul, ebben lényegében annyit írnak, hogy ha gond van a termékkel, akkor a terméktámogatási részleghez kell fordulni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés