Hirdetés

Négy férőhelyes SATA bővítőegység az Asustor műhelyéből

A hot swapes berendezés Windows, macOS vagy Linux platformos gépekkel akár DAS-ként is funkcionálhat.

Az ASUS almárkájaként működő Asustor egy négyeszközös, elsősorban NAS-okhoz szánt bővítőegységgel jelentkezett, ami az Xpanstor 4 elnevezést kapta, és 10 Gbps-os, természetesen visszafelé kompatibilis USB 3.2 Gen2 Type-C interfésszel dolgozik, amelynek Type-C/Type-A kábele két csavar segítségével fixálható.


[+]

A négy darab 2,5 vagy 3,5 hüvelykes merevlemezt/SSD-t fogadó konstrukció fiókjai forrócserések, tehát menet közben lehet őket ki-be csatlakoztatni, és az újdonság támogatja a MyArchive Cold Storage technológiát. Egyenként legfeljebb 22 TB-os kapacitású, SATA konnektoros háttértárolóink a JBOD üzem mellett RAID 0, 1, 5, 6 vagy 10 tömbökben is hajthatók, és ha a NAS-unk alvó állapotba merül, cikkünk tárgya követi azt, ráadásul az indikátor fénydiódái ugyancsak szinkronizálnak a pihenő státusszal.


[+]

Az AS5004U típusjelű apparátus hűtéséről egy 120 mm-es, intelligens vezérlésű ventilátor gondoskodik, míg a tápellátást egy 90 wattos adapter biztosítja. Az ADM 4.2.4 operációs rendszert futtató szerkezet az EXT4, illetve Btrfs fájlrendszerre formázott lemezeket kezeli, de a MyArchive-on belül az NTFS, HFS+, továbbá az exFAT előtt szintén szabad a pálya, plusz az EXT4 és Btrfs kapcsán a 256 bites AES titkosítás is kipipálható.


[+]

A 3 éves garanciával értékesítésre kerülő, üresen 2,03 kilogrammot nyomó eszköz vételárát egyelőre nem taglalták.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés