Hirdetés

Nagy kontrasztarányú és fényerejű projektor az Epsontól

Az Epson az elmúlt években fokozatosan a vállalati szegmens felé fordul, és ezzel párhuzamosan szép lassan elhagyja az otthoni felhasználókat. Ennek a folyamatnak részeként mutatta be a vállalat egyik új projektorát, az EB-G6550WU névre hallgató terméket.

Epson EB-6550WU
Epson EB-6550WU [+]

A 3LCD technológiára épülő modell maximális felbontása 1920x1080 képpont, a maximális valós kontrasztaránya 5000:1, legnagyobb elérhető fényerő 5200 ANSI lumen, ami gazdaságos módban sem csökken 3952 ANSI lumen alá. Ebből is látszik, hogy a cég e terméket elsősorban közepes- és nagyméretű tárgyalótermekbe, iskolai előadókba szánja, és különféle prezentációk megtartásához ajánlja, hiszen otthoni körülmények között ekkora fényerőre egyszerűen nincs szükség. A 380 watt fogyasztású termék izzójának élettartama 2500 óra, amit öko mód esetén egészen 4000 óriáig lehet feltornászni.

Epson EB-6550WU
Epson EB-6550WU [+]

A jó képminőség érdekében a termék megkapta a Colour Uniformity technológiát, amely kompenzálja az egyenlőtlen színeloszlást az RGB intenzitás beállításával a kép egyes területein. Emellett egy interpolációs eljárás is került bele, amely a vállalat állítása szerint bekapcsolt állapotban folyamatosabb mozgóképet eredményez. A rugalmas használat érdekében a készülék függőlegesen 360 fokban körbeforgatható, a kivetített kép mérete pedig 50-től 300 hüvelykig terjedhet, ez utóbbi esetben a vetítési távolság 8,4 méter. A termék áráról a gyártó hivatalos tájékoztatással nem szolgált, de a weben fellelhető pletykák szerint várhatóan 8000 dollár kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés