Hirdetés

Nagy dinamikatartományú monitor az EIZO-tól

A professzionális felhasználásra szánt újdonság megfelel a HDR szabvány feltételeinek.

Az EIZO ColorEdge CG279X a CG277 utódjaként szintén 27 hüvelyk képátlójú, 2560 x 1440 felbontású, 10 bites színmélységű IPS panelt kapott, mely HLG és PQ színárnyalatgörbéket használva megfelel a HDR szabvány követelményeinek. A függőleges és vízszintes irányban is 178 fokos látószög természetesen megvan, ezen segít az a speciális védőfólia is, amely csökkenti a színveszteséget nagyobb látószögben is. A válaszidő a kategóriában megszokott módon nem túl rövid, 13 milliszekundum, a fénysűrűség felső határa pedig 350 cd/m².

EIZO ColorEdge CG279X
EIZO ColorEdge CG279X [+]

A tartalomgyártóknak és grafikai munkát végzőknek szánt megjelenítő 98 százalékban fedi le a DCI-P3 színteret, egy gombnyomással elérhető menüben pedig választhatunk több, gyárilag kalibrált színmód közül is. A kalibrációt akár utólag is elvégezhetjük a felső kávába épített műszer és a gyártó saját, ColorNavigator 7 nevű szoftvere segítségével, mely akár automatikusan, előre beállított időpontban is képes elvégezni a feladatát.

EIZO ColorEdge CG279X
EIZO ColorEdge CG279X [+]

A talp testreszabhatóságát megkönnyíti az állítható magasság, a dönthetőség és a forgathatóság, de akár pivot módban is használhatjuk. A hátoldalon kapunk HDMI-t, DisplayPortot, DVI-D és USB-C bemeneteket, ezeken kívül pedig két-két 3.0 és 2.0 verziós USB csatlakozót is találunk. Tartozékként árnyékolót és EIZO ScreenCleaner készletet is csomagolnak a dobozba. A piacra kerülés időpontja ez év novembere, a várható árazásról azonban még nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés