Hirdetés

Románia csapata nyerte az MSI idei tuningversenyét

Véget ért az idei Master Overclocking Arena, mely az MSI saját tuningversenyének számít. A 2011-es kiírásban, több programban kellett a lehető legjobb eredményt elérni, így a SuperPi 32M-es tesztjében, valamint a 3DMark 2011 SE és a 3DMark 11 alatt. Az eredményeket százalékosan számolták, vagyis a gyengébb konfigurációkat sem érte hátrány, hiszen az alapon elért eredményekhez képest kimért előrelépés volt a döntő szempont. A három forduló százalékos értékeit összeadva született meg a végleges sorrend.

Az idei kiírást ezek alapján Románia csapata nyerte matose és Monstru néven ismert versenyzőkkel a fedélzeten, és összesítve 147,169%-os tuningot értek el, a győztes masina alapja pedig egy MSI Z68A-GD80 alaplap volt, melybe Intel Core i7-2600K processzor és MSI GTX 580 Lightning VGA került – természetesen mindkettő agyon volt tuningolva. A görögök, azaz név szerint Stelaras és Aristidis párosa a második helyre futott be 146,183%-os összesítéssel. A bronzérem a svédeket illeti meg, mely csapatban Elmor és ME4ME küzdött és 146,124%-os eredménnyel zártak. A hivatalos lista a részeredményekről, és a további helyezésekről az alábbi képen tekinthető meg:


[+]

A győztes nyereménye 3000 dollár volt, és természetesen ezzel együtt az elismerés is. A második és harmadik helyezet rendre 2500 és 2000 dollárral lett gazdagabb.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés